• 22.10.14, 16:49
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Venemaa Oktoobri Raudteele määrati uus juht

Venemaa Raudtee pressikeskus teatel on Venemaa Oktoobri Raudtee juhiks määratud Oleg Valinsky.
Valinsky on sündinud 1961. aastal Leningradis. 1986. aastal lõpetas ta Leningradi Dzeržinski nimelise raudtee kolledži, 1997. aastal lõpetas Peterburgi Transpordi Ülikooli.
Valinsky oli alates 2008. aasta augustist Oktoobri Raudtee juhataja esimese asetäitja positsioonil.

Seotud lood

Uudised
  • 08.07.16, 12:03
STATISTIKA: Venemaa raudteel veel üks kaubagrupp miinusest väljas
Venemaa raudteevedudes jätkub tõus ja iga kuu tõuseb mõne kaubagrupi veomaht aasta kokkuvõttes eelmise aasta tasemest kõrgemale. Juunis jõudis miinusest välja koksi vedu.
Uudised
  • 25.08.14, 17:06
Jakunin kinnitati taas Venemaa raudteejuhiks
Täna kinnitas Venemaa peaminister Dmitri Medvedev raudteejuhi Vladimir Jakunini jätkamise senises ametis. Varem oli Jakunini lepingu pikendamise kolme aasta võrra heaks kiitnud ka president Vladimir Putin, vahendas RIA Novosti.
Uudised
  • 17.06.14, 12:23
Jakunin jätkab Venemaa Raudtee presidendina
Venemaa Raudtee presidendi Vladimir Jakunini lepingut pikendatakse kolme aasta võrra, kirjutas Venemaa majandusleht Vedomosti.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele