Autor: Tanel Raig • 18. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tähtaeg esitada töö Aasta logistikateo konkursile

Avati tööde vastuvõtt 13. korda toimuvale konkursile "Aasta logistikategu".

Konkursi Aasta Logistikategu eesmärk on tunnustada tööle pühendunud logistikajuhtide saavutatud edu organisatsioonile püstitatud eesmärkideni jõudmisel. Konkursile on kutsutud osalema kõik Eesti logistikaprofessionaalid. Saatke oma aasta logitikateo lühitutvustus, mis vastab küsimusele: „Milline oli 2013/2014. aastal ellukutsutud ja rakendatud logistiline parendus, mis kasvatas teie ettevõtte efektiivsust, käivet, kasumit, tarnekindlust, varude ringlemiskiirust, klientide rahulolu, optimeeris tegevust ja aitas säästa kulusid?”

Logistikateenuste pakkuja ning transpordifirmade puhul võib konkursile esitada parenduse, mis on kasvatanud ettevõtte klientide vastavaid näitajaid. Võistlustöö kirjeldus tuleb koostada lakoonilises vormis, kuid see peab kindlasti andma vastused küsimustele:

• Mis oli logistikateo eesmärk?• Milline oli logistikateo protsess?• Millised on tänaseks selgunud tulemused?Kokku maksimaalselt 100 sõna.

Kirjeldus tuleb saata hiljemalt 15. oktoobriks 2014 e-postidele [email protected] või [email protected].

Kõigi kandideerivate logistikategude seast valib žürii välja kuni 10 finalisti. Žürii koosseisu kuuluvad logistikaajakirjanikud ning PROLOGi juhatuse liikmed. Finaali pääsevaid töid tutvustatakse Äripäeva kuukirjas „Logistika” ning Äripäeva logistikauudiste teemaveebis www.logistikauudised.ee.

Finaliste hinnatakse nii žürii ja logistikaavalikkuse poolt hääletamise teel. Sealjuures on žürii otsusel 50% ning avalikkuse hinnangutel 50% osakaal. Võitja selgub kaalutud häälte summeerimisel. Punktide võrdse jagunemise korral saab määravaks žürii otsus.

Kolme võidutöö esitlemine ja autasustamise tseremoonia toimub 12. novembril toimuva „16. Logistika Aastakonverentsi: Teel tundmatusse” raames.

Varasematel aastatel on Aasta Logistikateo Suure Auhinna pälvinud ELRON, EVR Cargo, Eesti Logistikaklaster, DPD Eesti, SmartPOST, Magnum Logistics, A Le Coq, Lextrans/Autologistika, Sillamäe Sadam, DFDS Transport (praegune DSV Transport), Schenker ja Telema.

Konkurss Aasta Logistikategu 2014 kalender / [email protected]

Logistikateo esitamise tähtaeg: 15.10.2014.Logistikateo maksimaalne maht: 100 sõnaLogistikategu saata aadressile: [email protected]

Finalistide väljakuulutamine: 28.10.2014. Äripäeva LogistikasAasta Logistikategu 2014 võitja selgub: 12.11.2014. Logistika Aastakonverentsil

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077