• 28.02.14, 11:22
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tallink teeb energiasäästu plaane

Tallinki finantsosakonna juhi Harri Hanschmidti sõnul plaanitakse 2015. aastal kehtima hakkava väävlidirektiivi pärast teha konkreetseid muudatusi säästlikuma kütuse kasutamiseks.
Kas olete midagi võtnud ette ka seoses 2015. aastal kehtima hakkava väävlidirektiiviga?
Plaanime teisel poolaastal teha konkreetseid muudatusi laevades keskkonna säästlikuma kütuse kasutamisele võtmiseks 2015. aastal. Samas uurime laevade energiasäästlikuma opereerimise võimalusi.
Milliseks hindate Tallinki konkurentsipilti Läänemerel?
Tänu aktiivsetele investeeringutele kaasaegsesse laevastikku ning laiale liinivõrgustikule on AS Tallink Grupp konkurentidega võrreldes turul tugeval positsioonil.
Millised on Tallinki selle aasta suurimad plaanid või investeeringud?
Tootearenduses on plaanitud erinevaid parendusi rõhuasetusega kaupluste, baaride ning restoranide uuendamisele. Veebruaris 2014 lansseeris AS Tallink Grupp uuendatud Silja Serenade’i Stockholm-Helsingi liinil. Sõsarlaev Silja Symphony läbib sarnase uuenduse 2014 aasta sügisel. Uuendusi on oodata ka teistel laevadel.
Tallink teatas eile, et neljanda kvartali puhaskasum kasvas 31,8% 7,5 miljoni euroni. Aastakasum vähenes 23,1% 43,3 miljoni euroni (0,06 eurot aktsia kohta). Lisaks teatas Tallink, et kontserni finantspositsioon võimaldab maksta dividende ning juhatus teeb aktsionäride üldkoosolekule ettepaneku maksta dividende 0,03 eurot aktsia kohta, kokku summas 20 096 461 eurot.
 
 

Seotud lood

Uudised
  • 15.05.14, 16:00
Tallinkil rekordkahjum
Tallink teenis esimese kvartali hooldustööde ja madalhooajal 23,4 miljoni euro suuruse puhaskahjumi, mis on laevakompaniile börsil oleku ajal suurim.
Uudised
  • 05.08.14, 11:47
Tallinki kehvad uudised
Tallink Grupp vedas juulis 1 092 180 reisijat, mis on ligi 3% võrra vähem võrreldes eelmise aasta juuliga, teatas laevakompanii täna.
Uudised
  • 19.02.14, 15:58
Tallink Grupp alustas laevade ulatusliku värskendamist
Tallink Grupp on alustanud Tallink Silja laevade ulatusliku renoveerimisprogrammiga. Pärast poolteist kuud kestnud värskendusprogrammi toodi möödunud nädalal taas Helsingi-Stockholm liinile tagasi 1990. aastal ehitatud MS Silja Serenade, mida renoveeriti enam kui kümne miljoni euro eest.
Uudised
  • 14.08.14, 12:22
Kriisi tõttu kukub Tallinki kasum
Tallinki puhaskasum kukkus teises kvartalis kolmandiku võrra, kuna nii geopoliitilised sündmused kui ka laevade hooldustööd avaldasid laevafirma tegevusele suurt mõju.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele