• 09.01.14, 13:45
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Bussifirma kasutab ära Elroni abitust

SEBE tütarettevõte Eesti Buss OÜ teatas, et suurendab reedel ja pühapäeval Tallinna-Tartu ja Tartu-Tallinna liinil oluliselt istekohtade arvu, et teenindada suurenenud reisijate hulka.
„Oleme viimase nädala jooksul meediast lugenud, et reisijatel on raskusi Tallinnast Tartusse ja Tartust Tallinna saamisega. Otsustasime seetõttu panna populaarsematele väljumistele juurde lisabusse, et kõik soovijad sihtkohta jõuaksid,“ selgitas Eesti Buss OÜ juhatuse liige Tõnu Ruusamäe.
Eesti Buss OÜ on SEBE grupi reisijateveoga tegelev tütarfirma, mis opereerib 58 Eestisisest kaugbussiliini.

Seotud lood

Uudised
  • 05.05.14, 14:45
Rongireiside arv kasvas aprillis ligi 50%
Eesti reisirongiliiklust korraldava Elroni rongidega tehti aprillis ligi 50% rohkem sõite kui eelmise aasta aprillis.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele