• 06.01.14, 14:01
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Smartenile ehitatakse uus logistikakeskus

Eventus Ehitus OÜ ja Nordecon Betoon OÜ ehitavad Rae valda AS-i Smarten Logistics uue logistikakeskuse. Ehitustööde maksumuseks on ligikaudu 6,4 miljonit eurot.
Smarten Logisticsi uus logistikakesus ehitatakse Rae valda, Tallinn-Tartu maantee vahetusse lähedusse. Rukki teele rajatava logistikakeskuse projekteerimistööde maht hõlmab ligikaudu 45 000 ruutmeetri suuruse kompleksi kavandamist. Ehitustöid tehakse esimeses etapis umbes 17 000 ruutmeetri suuruse netopinna ulatuses. Tööde lõpptähtajaks on jaanuar 2015. Tööde tellija on Nordassets OÜ.

Seotud lood

Uudised
  • 17.03.16, 10:57
Algab Smarteni logistikakeskuse II etapi ehitus
Möödunud aastal valminud Smarteni logistikakeskuse I etapp saab järje, kuna keskuse arendaja ja ehitusfirmad sõlmisid lepingu II etapi ehituseks.
Uudised
  • 02.08.13, 17:39
Pildigalerii: VIA 3L pani uuele laohoonele nurgakivi
Logistikaettevõte Via 3L pani eile Lagedil nurgakivi uuele 13 000 ruutmeetri suurusele logistikakeskuse laiendusele, mis teeb ettevõtte Lagedi logistikakeskuse pinnaks 35 000 ruutmeetri.
Uudised
  • 31.10.13, 15:23
VIA 3L asub ankurrentnikuks Riia suurimas laoarenduses
AS Via 3L Läti tütarfirma on ankurrentnik Riia piirkonna tänavuse aasta suurimas laoarednusprojektis.
Uudised
  • 06.01.14, 13:45
Logistika Pluss avab uue energiasäästliku logistikakeskuse
Eesti üks suuremaid laopidajaid Logistika Pluss avab täna uue Nurmevälja logistikakeskuse. Logistikakeskuse osa vajaminevast energiast toodetakse päikeseenergiaga.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele