Autor: Tanel Raig • 31. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VIA 3L asub ankurrentnikuks Riia suurimas laoarenduses

AS Via 3L Läti tütarfirma on ankurrentnik Riia piirkonna tänavuse aasta suurimas laoarednusprojektis.

Riiga rajatava laohoone suurus on  24 000 ruutmeetrit, mis on tänavu suurim arendus piirkonna laopindade turul. Via 3L Latvia võtab uues hoones ankurrentnikuna enda kätte 12 000 m2.

Via 3L alustas Lätis taas tegevust tänavu aasta alguses. Sarnaselt Eesti tegevusele pakutakse ka Lätis laologistika ja jaotusteenuseid fookusega toidu- ja esmatarbekaupadele. Ettevõtte juhataja Elmer Maasi sõnul on Läti mahud Eesti üksusega võrreldes ligikaudu kaks korda väiksemad. Tänavu aasta eesmärgiks oli Lätis ühtlustada tööprotseduurid Eesti üksuse protseduuridega, et kliendil oleks võimalik saada sama kvaliteediga teenust mõlemas riigis. „Võib öelda, et see on meil õnnestunud,“ nentis Maas.

Praegu on Via 3L Latvia suuremad kliendid: Coca Cola, Royal Unibrew, Prike Latvia, Jungent Latvia, MV Latvia, Altia Latvia, Spilva, Latfood/Taffel, Fazer Latvia ja Aldaris. Maasi kinnitusel on aga Riia uues laohoones renditavad pinnad piisava reserviga, mis on võimaldanud asuda juba läbirääkimistesse mitme Eesti ettevõttega koostöö osas Lätis.

5 miljonit eurot maksvat Riia laokompleksi ehitab Izoterms SIA. Hoone valmib 2014. aasta märtsiks.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077