Autor: Tanel Raig • 18. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ragn-Sells meelitas konkurendilt logistikajuhi üle

Endine Veolia Keskkonnateenuste (praegune AS Eesti Keskkonnateenused) logistikajuht Härmo Põlluvee on asunud juhtima ASi Ragn-Sells logistikat.

Põlluvee andmetel on ta uue tööandja juures logistikajuhi ametis alates 1. juulist. Mõlemad jäätmekäitlusettevõtted on olnud oma logistika korraldamisel väga innovaatilised ja kasutanud infotehnoloogia võimalusi. Veolia Keskkonnateenustes varustas Põlluvee prügiautod jälgimissüsteemidega, mis vähendas autode marsruudi läbimisaegu kuni 50%.

Ragn-Sells võitis aga tänavu aasta alguses Aasta Veoautopargi tiitli, kuna varustas oma prügiautod eelmisel aastal arvutitega, mis muutis autojuhtide töö planeerimise ja töökäskude edastamise paberivabaks.

Enne prügiäri logistikasse suundumist on Põlluvee töötanud Viru Õlu müügijuhina. Karjääri alustas ta ASis Eesti Coca-Cola Joogid, kus jõudis müügimehest Tartu piirkonna juhi ametikohale.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077