Autor: Tanel Raig • 9. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Smarteni käibe kasv 20%

Sarnaselt oma peamise konkurendi Via 3Liga on ka Smarten Logistics oma käivet esimesel poolaasta oluliselt kasvatanud. Ettevõtte käibekasv võrreldes eelmise aasta esimese poolega oli 20%.

Smarten Logisticsi esimese poolaasta jaotusteenuste käive (ladustamine, lisaväärtusteenus, jaotusveoteenus ilma kaupade maksumuseta) ulatus 6,5 miljoni euroni. Käivet on aidanud kasvatada uued lisandunud kliendid ABB ja Balbiino. „Loodame, et teine poolaasta tuleb parem, kui esimene,“ avaldas Smarteni juhatuse esimees Mait Miller. Tema kinnitusel toetavad seda lootust varasemate aastate kogemus ja ettevõtte käsitletavate kaupade sesoonsus.

Smarten avas esimesel poolaastal ka uue 3000 ruutmeetri suuruse lao Rae vallas. Sellega kasvas Smarteni kasutatavate lao- ja terminalipindade suurus 37 000 ruutmeetrini. Ometigi ei piisa sellest enam laopindade turuliidrina jätkamiseks. Via 3L alustas hiljuti 13 000 ruutmeetri suuruse laopinna juurdeehitust, millega kasvab ettevõtte laopindade suurus 46 000 ruutmeetrini.

Milleri ütlusel on Smartnei strateegia laieneda konservatiivselt, mis tähendab, et garanteeritud peab olema piisav kaubamaht, et võtta täiendavaid rendikohustusi. „Ainuüksi laopinna kasv ei taga veel mahtude kasvu,“ leidis Miller.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077