Tanel Raig • 9. august 2013
Jaga lugu:

Smarteni käibe kasv 20%

Sarnaselt oma peamise konkurendi Via 3Liga on ka Smarten Logistics oma käivet esimesel poolaasta oluliselt kasvatanud. Ettevõtte käibekasv võrreldes eelmise aasta esimese poolega oli 20%.

Smarten Logisticsi esimese poolaasta jaotusteenuste käive (ladustamine, lisaväärtusteenus, jaotusveoteenus ilma kaupade maksumuseta) ulatus 6,5 miljoni euroni. Käivet on aidanud kasvatada uued lisandunud kliendid ABB ja Balbiino. „Loodame, et teine poolaasta tuleb parem, kui esimene,“ avaldas Smarteni juhatuse esimees Mait Miller. Tema kinnitusel toetavad seda lootust varasemate aastate kogemus ja ettevõtte käsitletavate kaupade sesoonsus.

Smarten avas esimesel poolaastal ka uue 3000 ruutmeetri suuruse lao Rae vallas. Sellega kasvas Smarteni kasutatavate lao- ja terminalipindade suurus 37 000 ruutmeetrini. Ometigi ei piisa sellest enam laopindade turuliidrina jätkamiseks. Via 3L alustas hiljuti 13 000 ruutmeetri suuruse laopinna juurdeehitust, millega kasvab ettevõtte laopindade suurus 46 000 ruutmeetrini.

Milleri ütlusel on Smartnei strateegia laieneda konservatiivselt, mis tähendab, et garanteeritud peab olema piisav kaubamaht, et võtta täiendavaid rendikohustusi. „Ainuüksi laopinna kasv ei taga veel mahtude kasvu,“ leidis Miller.

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee