Autor: Tanel Raig • 10. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muuga sadamasse jõuab aegade suurim konteinerlaev

Täna õhtul saabub Transiidikeskuse Muuga konteinerterminali konteinerlaev  m/v MSC ATLANTIC.  See on suurima mahutavusega konteinerlaev, mis Muuga sadamat on külastanud.

Paar päeva tagasi Rotterdami sadamast väljunud MSC ATLANTICut lossitakse Transiidikeskuse konteinerterminalis  ja siis jätkab konteinerlaev oma teekonda edasi Peterburi sadamasse.

MSC ATLANTIC kuulub Itaalia firmale Mediterranean Shipping Company, mis  on  konteinervedude valdkonnas üks maailma liiderettevõtteid. Transiidikeskuse koostöö Mediterranean Shipping Company’ga algas alates Muugas konteinerterminali asutamisest 1996. aastal.

Laeva pikkus on 237 meetrit,  süvis 12 meetrit ja veeväljasurve on 61 605 tonni. Laev võtab peale kuni 3007 TEUd konteinereid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077