Tanel Raig • 12. veebruar 2013
Jaga lugu:

Kes võidavad Muuga vabatsooni laiendamisest

Muuga vabatsooni laiendusega pääsevad edaspidi lihtsamate tolliformaalsustega kolm ettevõtet.

ASi Tallinna Sadam kommertsjuhi Erik Ringmaa sõnul jäävad praeguse seisuga laienenud vabatsooni alale AS Coal Terminal, Katoen Natie ja Transiidikeskuse konteinerterminal. Transiidikeskus asus küll ka varem vabatsoonis, kuid seoses konteinerrongide arvu kasvuga, sh hiljuti käivitunud Mitsubishi Kaluga tehase projekt, võimaldab vabatsooni laiendus rongikoosseise kiiremini ettevalmistada.

Ringmaa sõnul on lisaks veel lepingud sõlmitud kahe ettevõttega, kes rajavad Muuga Tööstusparki väetuiste granuleerimiskompleksi ning lao- ja tootmiskomplkesi. Tulevikus jäävad vabatsooni ka võimalikud uued terminalid Muuga sadama idaosas.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee