Autor: Raivo Vare • 22. veebruar 2021

Raivo Vare: Tallinna väikest ringteed on vaja!

Raivo Vare.
Foto: Raul Mee
Tallinna väike ringtee aitaks tõrjuda rasketranspordi lõplikult kesklinnast välja ja ühendaks linna eri osad efektiivsemalt, kirjutab ettevõtja, endine teede- ja sideminister Raivo Vare.

Mis asi on Tallinna väike ringtee ja miks seda on vaja? Ning miks me sellest just täna peame rääkima? Tallinna väike ringtee ühendaks Tallinna linna ja Rae valla ning ühtlasi Tallinna erinevad osad nii, et autod ei peaks kesklinna läbima. Sellega väheneks liikluskoormus Ülemiste ristmikul, Järvevana teel ja Tammsaare teel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077