Autor: Tanel Raig • 6. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tarbesõidukite müük varasemast paremal järjel

AMTEL annab teada, et tänavu jaanuaris anti klientidele üle 349 tarbesõidukit, mis tähendab, et müük on võrreldes aastataguse ajaga kosunud kolmandiku võrra.

Tarbesõidukite müügiliidrid on eelmiste kuudega sarnased. Eesotsas on Peugeot ja Citroen, millede peamine müük on tulnud väikekaubikute segmendist. Järgnevad Renault ja Volkswagen, millede tugevus on üle 2,79 tonniste kaubikute klassis. Seejärel Scania ja Volvo tänu müüdud raskeveokitele.

AMTEL märgib oma ülevaates, et jaanuaris lisandus registrisse üks surugaasil töötav VW Caddy. Logistikauudistele teadaolevalt kaalub surugaasil töötavate sõidukite kasutuselevõtmist ka DHL, kes otsib praegu automarkide hulgast sobivaimat pakkumist.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077