Autor: Laura Mallene • 13. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Palmér: kui läheb hästi, siis rohkem raha valitsuselt me ei vaja

Estonian Airi juht Jan Palmér ei osanud täpsustada, kui kauaks riigilt saadud laenust jagub või millal on tarvis uut rahasüsti. Hea stsenaariumi korral ei vaja ettevõte seda üldse.

Palmér ei tea, kui pikaks perioodiks 8,3 miljonist eurost laenurahast jagub ja kas ettevõte vajab rohkem raha. „Proovime teostada restruktureerimisplaani. Kui kõik läheb korda, siis me ei vaja rohkem raha. Aga vähemalt sellest jagub selle ajani, mil teame, milline tulevik Estonian Airi ees ootab,“ kinnitas Palmér.

Plaani teostamine võtab Palméri sõnul aega, „See, mida proovin praegu teha, on numbrid korda saada. Sellega seoses peame kahjuks vähendama töötajaid, lennukeid, keskenduma mõnele augule. Ettevõte on kaotanud palju raha. Laenu vajasime, et edasi töötada, teostada kulude vähendamisplaani,“ märkis Palmér

Täpne number selgus eilsel Estonian Airi nõukogu koosolekul. Palméri sõnul oli ministeerium numbriga päri.

„Nõustusime, et see on relevantne number, et viia läbi restruktureerimisplaan,“ sõnas Palmér. Ta usub, et sellest piisab, et rahvuslik lennufirma saaks edasi töötada.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077