Autor: Tanel Raig • 2. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suri Sarbussi juht Kalle Tuisk

30. detsembril suri kauaaegne transpordiettevõtte Sarbuss juht Kalle Tuisk, kirjutas ajaleht Saarte Hääl.

Kalle Tuisk sündis 1962. aastal Kuressaares. Samas linnas lõpetas ka Kuressaare I keskkooli. Pärast sõjaväeteenistust töötas nn Kaalukojas, hiljem toitlustusettevõtete juhina. Enam kui kümme aastat juhtis ta transpordifirmat Sarbuss, mille ta alles hiljuti andis üle oma pojale.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077