Autor: Rivo Sarapik • 20. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air tõrjub turvalisuse arvelt kokku hoidmise süüdistusi

"Estonian Air pole kunagi lennuohutuse arvelt järeleandmisi teinud ega tee seda ka tulevikus," kommenteeris lennufirma käitusala asepresident Jyri Ketola Lennuameti süüdistusi, et lennufirma säästis ohutuse arvelt.

"Nii nagu iga teise lennuettevõtte puhul, on ka Estonian Airi lennukite tehniline seisukord pideva järelevalve all. Estonian Airi lennukite tehniline seisukord vastab kõigile nõutud ohutusnõuetele," kommenteeris Ketola.

Eesti Ekspress kirjutas täna, et Lennuamet heitis tänavu kevadel Estonian Airile ette turvalisuse arvelt kokku hoidmises, ettevõttejuhatuse lennukite tegevuse ja hoolduse korraldamisse sekkumist, toimunud vahejuhtumite puudulikku analüüsi ning ohutusvaldkonna tegevuste delegeerimist isikule, kel puudus sellealane vastutus.

Estonian Airist lahkusid tänavu tegevjuht Andrus Aljas ja käitusala juht Rait Kalda.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077