Rivo Sarapik • 20 oktoober 2011

Estonian Air tõrjub turvalisuse arvelt kokku hoidmise süüdistusi

"Estonian Air pole kunagi lennuohutuse arvelt järeleandmisi teinud ega tee seda ka tulevikus," kommenteeris lennufirma käitusala asepresident Jyri Ketola Lennuameti süüdistusi, et lennufirma säästis ohutuse arvelt.

"Nii nagu iga teise lennuettevõtte puhul, on ka Estonian Airi lennukite tehniline seisukord pideva järelevalve all. Estonian Airi lennukite tehniline seisukord vastab kõigile nõutud ohutusnõuetele," kommenteeris Ketola.

Eesti Ekspress kirjutas täna, et Lennuamet heitis tänavu kevadel Estonian Airile ette turvalisuse arvelt kokku hoidmises, ettevõttejuhatuse lennukite tegevuse ja hoolduse korraldamisse sekkumist, toimunud vahejuhtumite puudulikku analüüsi ning ohutusvaldkonna tegevuste delegeerimist isikule, kel puudus sellealane vastutus.

Estonian Airist lahkusid tänavu tegevjuht Andrus Aljas ja käitusala juht Rait Kalda.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150