Autor: Jaana Pikalev • 10. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste ristmiku ehitus aeglustab oktoobris liiklust  

Tallinna Transpordiamet palub kõikidel autojuhtidel arvestada sellega, et seoses ehitustöödega on kuni 24. oktoobrini Filtri teel liiklusele perioodiliselt suletud üks kuni kaks sõidurada.

17. oktoobrist kuni 30. oktoobrini suletakse Filtri teel seoses ehitustöödega üks sõidurada, mis toob kaasa liiklusvoogude olulise aeglustumise. Ehitustööde piirkonda paigaldatakse valgusfoorid ja vajadusel kasutatakse liikluse reguleerijaid. Transpordiamet palub mõistvat suhtumist kaasliiklejatesse, ehitajatesse ning liikluse reguleerijatesse.

Ülemiste liiklussõlme rekonstrueerimise käigus ehitatakse vasakpöördetunnel Peterburi teelt Ülemiste teele ja viadukt üle Tartu mnt. Filtri tee juurde rajatakse sõidutee tunnel raudtee alt läbi Järvevana teele. Jalakäijatele ehitatakse raudtee ja sõidutee alused läbipääsutunnelid Veerenni tänava juurde ja Filtri tee ristmikule.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077