Autor: Jaana Pikalev • 23. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBalticu kahjum sama suur kui Rail Garanti investeering Muuga konteinerterminali

Auditeerimata andmetel on Läti rahvusliku lennufirma airBalticu  kolme aasta kahjum umbes samas suurusjärgus nagu Rail Garanti investeering planeeritava Muuga konteinerterminali ning teisalt kaks korda sama suur kui Estonian Airi mullune käive.

Alates või 1. jaanuarist 2008 kuni 30. juuni 2011 on airBalticu kahjum suurusjärgus veidi enam kui 130 miljoni eurot (95 mln LVL), raporteeris konsultatsioonifirma Prudentia juht Karlis Krastins ajakirjanikele pressikonverentsil.

Krastinsi sõnul on tegemist ebanormaalse näitajaga, sest lennufirma kahjum on tõusnud geomeetrilises progressioonis alates sellest hetkest kui lennufirma juht Bertolt Flick sai ettevõtte osanikuks, vahendas Baltic Course uudisteagentuuri Leta. 

Kõnealused andmed on auditeerimata, sest Läti valitsusel pole veel õnnestunud saada lennufirma auditeeritud majandusaruandeid.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077