Jaana Pikalev • 23 september 2011

airBalticu kahjum sama suur kui Rail Garanti investeering Muuga konteinerterminali

Auditeerimata andmetel on Läti rahvusliku lennufirma airBalticu  kolme aasta kahjum umbes samas suurusjärgus nagu Rail Garanti investeering planeeritava Muuga konteinerterminali ning teisalt kaks korda sama suur kui Estonian Airi mullune käive.

Alates või 1. jaanuarist 2008 kuni 30. juuni 2011 on airBalticu kahjum suurusjärgus veidi enam kui 130 miljoni eurot (95 mln LVL), raporteeris konsultatsioonifirma Prudentia juht Karlis Krastins ajakirjanikele pressikonverentsil.

Krastinsi sõnul on tegemist ebanormaalse näitajaga, sest lennufirma kahjum on tõusnud geomeetrilises progressioonis alates sellest hetkest kui lennufirma juht Bertolt Flick sai ettevõtte osanikuks, vahendas Baltic Course uudisteagentuuri Leta. 

Kõnealused andmed on auditeerimata, sest Läti valitsusel pole veel õnnestunud saada lennufirma auditeeritud majandusaruandeid.

 

 

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150