Jaana Pikalev • 8. september 2011
Jaga lugu:

Swedbank aitab soetada elektriauto

Swedbank Liising ja Kredex kirjutasid alla lepingule, mille kohaselt on Swedbank esimene finantsasutus Eestis, kes pakub soovijatele elektriauto ostu rahastamist.

Swedbanki liisingu- ja partnersuhete osakonna juhataja Tarmo Ulla sõnul on pank loonud võimaluse toetamaks kliente, kes soovivad osta endale elukeskkonda säästva liikumisvahendi. „Kliendid on uue võimaluse vastu huvi juba üles näidanud ja meie abiga uue liikumisvahendi soetanud. Usume, et lähitulevikus huvi elektroautode soetamise vastu ainult suureneb," märkis Ulla.

Toetuse määraks nii era- kui ka juriidilistele isikutele elektriauto soetamisel ja liisingu esmasel sissemaksel on kuni 50% elektriauto ostuhinnast koos käibemaksuga, kuid mitte rohkem kui 18 000 eurot auto kohta.

Elektriauto soetamise kulu on toetatav, kui see vastab mitmetele eritingimusele. Näiteks peab masina maksimumkiirus olema suurem kui 60 km/h ning see peab olema pärit Euroopa majanduspiirkonna riigist või Šveitsist. Lisaks peab autol olema vähemalt 2-aastane garantii ja ka EÜ tüübikinnitus.

 

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee