Autor: Jaana Pikalev • 29. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bookinghouse.ee haldaja soetas lennupileteid vahendava portaali Soomes

Ühte Eesti suurimat lennupiletite vahendamisega tegelevat portaali Bookinghouse.ee haldav JSC Interneto Partneris laiendab oma tegevust Soome turul. Ettevõte ostis veel avaldamata summa eest portaali Eticket.fi. Seni opereeriti Soomes JSC Interneto Partnerise enda loodud portaaliga Flyhi.fi.

„Meie sihiks on Põhja-Euroopas oma positsioone tugevdada. Soomes on lihtsam ja tõhusam kasvada läbi juba hinnatud brändi omandamise. Valisime Eticket.fi, sest see on laialdaselt tuntud ning klientide poolt usaldatud,“ räägib JSC Interneto Partneris direktor Audrius Ramanauskas.

2007. aastal asutatud Eticket.fi on kiiresti populaarsust võitnud. Hoolimata faktist, et seal töötas vaid kaks inimest, ulatus 2010 aasta käive 8 miljoni euroni. Praeguseks kuulub Eticket.fi kuue Soome tuntuima lennupiletite vahendamisega tegeleva portaali hulka.

 Audrius Ramanauskase sõnul on Soome muutunud JSC Interneto Partnerise kõige olulisemaks turuks. Eticket.fi ja Flyhi.fi konsolideeritud käibenumbrid ületavad Eesti ja Leedu omasid, mis olid seni põhiturgudeks.

Laienemine Soomes ei tähenda JSC Interneto Partnerise jaoks aga arengusihtide saavutamist. „Otsime juba ka täiendavaid võimalusi Skandinaavias. Hetkel tegeleme aktiivselt Rootsi turuga, mis võib saada järgmiseks sammuks,“ lisab Ramanauskas.

 

JSC Interneto Partneris haldab praeguseks lennupiletite broneerimisega tegelevaid portaale 12 riigis, mille hulgast leiab lisaks Baltimaadele ka Soome, Poola, Suurbritannia, Tšehhi, Venemaa ja Ukraina. Kokku vahendatakse enam kui 400 lennufirma pileteid

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077