Autor: Jaana Pikalev • 10. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TNT Express lisab lennuki  India-Euroopa liinile

TNT Express lisab kaubaveolennuki Boeing 767 teenuse India ja Euroopa vahelisele liinile. Lennuk hakkab lendama viis korda nädalas New Delhi ja TNT Euroopa  Belgia jaotuskeskuse vahel, peatusega Dubais tagasiteel Indiasse.

TNT Expressi kliendid saavad kiirema veoteenuse, samuti täiustatud kontrolli ja jälgitavuse kauba liikuvuse üle India ja Euroopa vahel. Uue lennuki Boeing 767 nädalane mahutavus on 210 tonni, mis toetab TNT võetud kohustust parendada ühendust India ja Euroopa vahel.

Kaup väljub New Delhist iga tööpäeva lõpus ja saabub Euroopasse enne järgmise tööpäeva algust. Tagasilend võimaldab TNT-l vastu võtta ning saata kaupa Euroopast samal päeval. India ja Euroopa vahelise teenuse käivitamine on üks osa TNT plaanist laiendada oma juhtivpositsiooni Aasia-Euroopa liinil. TNT opereerib nüüd lende Euroopasse viiest strateegilisest asukohast Aasias: New Delhi, Chongqing, Hong Kong, Shanghai ja Singapur. Andrus Liivand, TNT Eesti müügi ja turundusjuht: “Täiendavad lennud Indiast loovad klientidele võimaluse olla konkurentsivõimelisemad tänu lühematele „tehasest-turule“ teostusaegadele ja paranenud tõhususele. Nüüd toimetatakse kaup New Delhist Euroopasse ühe päevaga.“

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077