Autor: Anne Oja • 2. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EuroPark võtab Rävala parkimismaja üle

Rävala parkimismaja haldamine läheb maikuus ASilt Ühisteenused üle Europark Estonia OÜ-le, mis muudab parklakohad 40 cm laiemaks.

Lisaks parkimiskohtade laiendamisele uuendab EuroPark ka parkimismaja valgustust ning viidasüsteemi, teatas ettevõtte klienditeenindusjuht Kristiina Kuljuhhina.

Kuljuhhina sõnul on parkimiskoha tavapärane laius 2,5 meetrit, kuid Rävala parkimismajas oli see seni keskmiselt vaid 2,4 meetrit. Seoses parkimismaja üleminekuga EuroParki haldusesse suureneb autokoha laius 2,8 meetrini.

„Usun, et autokoha laiusele lisanduv 40 cm muudab parkimise Rävala parkimismajas märgatavalt mugavamaks. Nii muutub näiteks lihtsamaks lapse turvatooli autosse panek, samuti väheneb oht autoukse avamisel mõlkida kõrvalautot,“ kommenteeris Kuljuhhina. Klienditeenindusjuhi sõnul aitab suurem distants autode vahel hoida ka üleriideid määrdumise eest.

Kuljuhhina ütles, et EuroPark jätkab koostööd Tallinna Kaubamajaga ning kõik Kaubamaja kliendid saavad jätkuvalt sama päeva ostutšekiga Rävala parkimismajas esimese tunni tasuta parkida.

EuroPark on Baltimaade suurim parkimisalade operaator, mis haldab parklaid ja parkimismaju Eestis, Lätis ja Leedus. EuroParki teenust tarbib ligi 2,4 miljonit inimest aastas. Eestis osutatakse teenust Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares. Tallinnas kuulub ettevõtte haldusalasse üle 70 väliparkla ning neli parkimismaja (Tornimäe, Solaris, WTCT ja Rävala).

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077