Autor: Rivo Sarapik • 3. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EuroPark kaotab Rävala parkimismajast iga seitsmenda koha

EuroPark, mis võtab maist Ühisteenustelt üle Rävala parkimismaja opereerimise Tallinna südalinnas, laiendab parkimiskohti ligi poole meetri võrra ning jääb seetõttu ilma iga seitsmendast parkimiskohast.

EuroPark Estonia OÜ klienditeenindusjuhi Kristiina Kuljuhhina sõnul on parkimiskoha tavapärane laius 2,5 meetrit, kuid Rävala parkimismajas oli see seni keskmiselt 2,4 meetrit, parkimismaja üleminekuga EuroPark’i haldusesse suureneb autokoha laius 2,8 meetrini.

"Laiemate parkimiskohtade arvelt jääb kohti ligi 15% vähemaks. Hinnad ja muud soodustused jäävad esialgu kõik samaks," kommenteeris Kuljuhhina. "Tulevad ka eraldi märgitud perekohad, kus koha laius on koguni 3,2m."

Rävala parkimismajas oli tema sõnul ligi 600 kohta. "Lõplik kohtade arv selgub, kui oleme jõudnud kogu maja üle mõõta ja joonida. Kaotame kohtasid, kuid võidame rahulolevamad kliendid," lisas Kuljuhhina.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077