EuroPark kaotab Rävala parkimismajast iga seitsmenda koha

EuroPark, mis võtab maist Ühisteenustelt üle Rävala parkimismaja opereerimise Tallinna südalinnas, laiendab parkimiskohti ligi poole meetri võrra ning jääb seetõttu ilma iga seitsmendast parkimiskohast.

EuroPark Estonia OÜ klienditeenindusjuhi Kristiina Kuljuhhina sõnul on parkimiskoha tavapärane laius 2,5 meetrit, kuid Rävala parkimismajas oli see seni keskmiselt 2,4 meetrit, parkimismaja üleminekuga EuroPark’i haldusesse suureneb autokoha laius 2,8 meetrini.

"Laiemate parkimiskohtade arvelt jääb kohti ligi 15% vähemaks. Hinnad ja muud soodustused jäävad esialgu kõik samaks," kommenteeris Kuljuhhina. "Tulevad ka eraldi märgitud perekohad, kus koha laius on koguni 3,2m."

Rävala parkimismajas oli tema sõnul ligi 600 kohta. "Lõplik kohtade arv selgub, kui oleme jõudnud kogu maja üle mõõta ja joonida. Kaotame kohtasid, kuid võidame rahulolevamad kliendid," lisas Kuljuhhina.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150