Autor: Anne Oja • 22. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selveri ise-ostu süsteemi pääseb vaid kliendikaardiga

Uuenenud Kadaka Selverisse paigaldatud esimest Baltimaade iseostu-süsteemi saavad kasutada vaid Tallinna Kaubamaja ASi kliendikaardi omanikud.

Uudset ise-ostuteenust saavad kasutada Partnerkaardi omanikud, kes on eelnevalt registreerinud ennast teenuse kasutajaks Selveri infoletis, edastas Datalogic ShopEvolutioni ja IBM CHEC iseteeniduslahendused tarninud ja paigaldanud infotehnoloogiaettevõte Nixor EE.

Ostjate käsutuses on 99 Datalogic JOYA käsiterminali, millega saab ostud otse müügisaalis registreerida ja kauba sealsamas oma kotti ajada. Maksmisel on valida, kas teha seda iseteeninduses pangakaadriga või kassas.

Nixor EE integreerid SelveEkspressi projekti raames kasutusele võetud uudsed IT-lahendused kauplusteketi kassa- ja müügisüsteemiga OSCAR. ShopEvolution ja CHEC süsteemidesse sisse ehitatud kontrollmehhanismid on integreeritud olemasolevate turvasüsteemidega, kuid vajadusel kontrollivad ka klienditeenindajad tubakatoodete ja alkoholi ostjate vanust.

Nixor pakub kaubanduse ja teeninduse IT-lahendusi, seejuures on ettevõte turule toonud internetipõhised kaardimakselahendused, kaal-skannerid kassades, Drive-In lahenduse jaekaubanduses, internetipõhise kaubanduse infosüsteemi NixSHOP, IBM self-checkout lahenduse ja ZBD elektroonilised hinnasildid.

Nixor EE AS on Nixor AD ASi tütarettevõte, mis on juurutanud IT lahendusi kaubandus- ja teenindusettevõtetele alates 1993. aastast. Nixor AD gruppi kuuluvad samas valdkonnas tegutsevad Läti ja Leedu ettevõtted Nixor LV SIA ning Nixor LT UAB.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077