Jaana Pikalev • 5. aprill 2011
Jaga lugu:

Eesti logistikud osalevad transpordimessil TransRussia 2011 ühisstendiga 

Moskvas toimuval rahvusvahelisel transpordimessil TransRussia 2011 osalevad Eesti logistika- ja transpordiettevõtted seekord ühise stendiga, et tutvustada kogu Eesti transiidikoridori ja sellega kaasnevate teenuste komplekslahendusi.

Projekti TransRussia 2011 kuraator  ja Läänemere regioonile pühendatud konverentsi korraldaja BaltMarketConsult juhatuse esimees Tatjana Jerjomina sõnul on eesmärk demonstreerida Eestit läbivate kaubavoogude korraldusliku külje terviklahendusi ja kaubaveoga kaasnevaid teenuseid.

“Erinevalt eelmistest aastatest oleme käesoleval aastal esindatud omamoodi koondvõistkonnaga. Meeskonda kuuluvad nii sadamad, raudtee, operaatorfirmad kui ka terminalid ja laod – ühesõnaga kogu vedude ja logistikateenuste esindajad,“ selgitas Jerjomina.

„Sarnaselt eelmiste aastatega toimub messi raames spetsiaalne Läänemere regioonile pühendatud istung, kus meie ettevõtted saavad tutvustada Eesti eeliseid oma tegevusvaldkonnas,“ lisas Jerjomina.

Möödunud aastatel on osalejad seda rahvusvahelist üritust kõrgelt hinnanud. Näiteks Venemaa firma „Regionalnaja analitika ja informatsija“ poolt läbi viidud uuringu andmetel oli 87% 2010. aasta osalejatest messil osalemise tulemusena sõlminud uusi lepinguid või pidasid läbirääkimisi lepingute sõlmimiseks.

16. rahvusvaheline transpordimess ja konverents TransRussia 2011 toimub 26.-29.aprillil Moskva näitusekeskuses „Ekspotsenter“. Käesoleval aastal osaleb messil üle 450 ettevõtte 32 eri riigist.

Eesti ühisstendiga osalevad Tallinna Sadam, Sillamäe Sadam, Eesti Raudtee, Contimer, Smarten Logistics, ESTEVE Terminal, CF&S Estonia, RRK, Alekon Cargo, Spacecom ning Logistika ja Transiidi Assotsiatsioon. 

 

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee