Autor: Jaana Pikalev • 29. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa ei tühista CEMT veolubade piirangut

Möödunud nädalal toimunud Rahvusvahelise Transpordi Foorumi (ITF) maanteetranspordi töögrupi kohtumisel teatas Vene Föderatsiooni esindaja, et Vene Föderatsioon ei tühista CEMT veolubadele seatud piirangut 2011.aastal, seega Venemaal kehtivate CEMT veolubade arv ei suurene ja täiendavat jaotust ei toimu.

2012.aasta kohta teeb Venemaa otsuse rakendatavate piirangute suhtes pärast Vene Föderatsiooni transpordiministri palvel loodud kõrgetasemelise töögrupi töö tulemuste ja ministrite poolt vastu otsuste selgumist, teatas ERAA.

 Vedajad, kes soovivad taodelda Venemaal mittekehtivaid CEMT veolubasid, palume pöörduda sellekohase taotlusega ERAA poole.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077