Autor: Rivo Sarapik • 15. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maasturi varguse lavastanud endine kütuseärimees sai tingimisi vangistuse 

Harju maakohus mõistis täna kunagisele Saurix Petroleum juhile Aleksei Morozovile liisingufirmale kuuluva linnamaasturi Porsche Cayenne varguse lavastamise eest tingimisi vangistuse.

Kohus mõistis Aleksei Morozovi (43) süüdi omastamises, valeütluste andmises ja kindlustuskelmuses ning määras talle tingimisi ühe aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse sama pika katseajaga, ütles maakohtu kohtunik Valeri Lõõnik ERR-i uudisteportaalile.

Koos Morozoviga oli kohtu ees omastamises, valeütluste andmisele ja kindlustuskelmusele kihutamises süüdistatav Valeri Vassilenko (37), kes sai samuti tingimisi ühe aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse sama pika katseajaga.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi omastas Morozov koos oma tuttava Vladimir Astašovi (50) ja Vassilenkoga liisingufirmale kuuluva Porsche Cayenne'i, mille Morozov Vassilenko käsutusse andis.

Hiljem sai Morozov Astašovilt auto võtmed ja registreerimistunnistuse tagasi ning tegi avalduse politseile, et tema maastur on parklast varastatud, ja pöördus kindlustusse kindlustushüvitise saamiseks.

Aleskei Morozov oli Saurix Petroleumi juhatuse esimees aastail 1996.-2001. ja juhatuse liige 2001.-2006. aastal.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077