Autor: Jaana Pikalev • 3. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Via 3L sisenes rahvusvaheliste vedude ekspedeerimise turule

Eestis logistikateenuseid pakkuv ettevõte AS Via 3L otsustas siseneda rahvusvaheliste vedude ekspedeerimise turule asutades selleks jaanuaris 2011 tütarettevõtte OÜ Via3L Spedition.

Asutatud ettevõtte peamine tegevussuund on rahvusvaheliste vedude ekspedeerimine Skandinaavia, Kesk- ja Lääne-Euroopa suunal.

Via3L Spedition OÜ juhatuse liikme, Elmer Maasi sõnul oli aeg uue ettevõtte asutamiseks küps. AS Via 3L tähistab 2011 aastal oma kümnendat tegevusaastat ning ettevõtte edasise kasvu saavutamiseks peame laiendama oma tegevust nii geograafiliselt kui ka teenuste valiku osas.

Via3L Spedition OÜ meeskond koosneb omal alal suure kogemusega töötajatest. Ettevõtte tegevjuhina alustas tööd Joel Rothberg, arendusjuhina Lauri Latt. Mõlemad on pikaajalise ekspedeerimisalase kogemusega spetsialistid ning näevad uuel ettevõttel suurt perspektiivi.

Via3L Speditioni tegevusega alustades soovib logistikafirma pakkuda ka olemasolevatele ASi Via 3L klientidele täiendavat lisaväärtust ning muuta nende tarneaehelat sujuvamaks ning efektiivsemaks. Ettevõte hakkab kasutama AS Via 3L-i Lagedil, Tallinna ringtee ääres asuvat terminali.

Via3L Spedition OÜ klientidena nähakse kõiki ettevõtteid, kelle kaubavood liiguvad Euroopa piires, olenemata toote iseloomust, mahust või temeperatuurirežiimist. Lisaks maanteetranspordile ekspedeeritakse ka mere- ja õhusaadetisi. AS Via 3L senine tegevus katab kogu Baltikumi.

Via 3L opereerib Eestis kolmel erineval laopinnal Lagedil, Jüris ja Tartus, kokku 22 500 ruutmeetri suurusel pinnal. Ettevõtte käitles 2010. aastal kaupu enam kui 100 mln euro väärtuses. AS Via 3L-i suuremad kliendid on Henkel Latvija SIA, NP Foods Eesti AS, Unilever Polska, Fazer Eesti AS ja

Jungent Estonia OÜ

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077