Autor: Rivo Sarapik • 23. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konsortsium tahab Tallinnas parkimiselt endale iga neljandat euro

Tallinnas 1. märtsist järgmised kolm aastat parkimist korraldav ASi EMT ja ASi Ühisteenuste konsortsium garanteerib linnale minimaalselt 9 mln eurot parkimistulu. Teenustasudeks soovivad ühispakkujad 25%.

Tallinna Transpordiamet korraldatud rahvusvahelise riigihanke „Tallinna parkimise operaatorteenuse tellimine 2011-2014“ hankedokumendid võtsid Tallinna Transpordiametist välja kokku seitse juriidilist isikut (AS EMT, Citypark Eesti OÜ, Hansab AS, Securitas Eesti AS, Now Innovations OÜ, OÜ Europark ja AS Ühisteenused ).

Taotluste esitamise tähtajaks ei esitatud ühtegi pakkumist. Tallinna Transpordiameti andmeil oli põhjus firmade puudulik pädevus, samuti peeti Harjo sõnul hankedokumentides nõutud parkimistulu garantiid 10 500 000 eurot liiga suureks äririskiks.

Amet kontrolli põhjal oli vajalik pädevus ja finantstagala EMTl, Europark Estonial ja Ühisteenustel, kellele esitati hankedokumendid. Pakkumuse esitas konsortsium AS EMT ja AS Ühisteenused. 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077