Rivo Sarapik • 23. veebruar 2011
Jaga lugu:

Konsortsium tahab Tallinnas parkimiselt endale iga neljandat euro

Tallinnas 1. märtsist järgmised kolm aastat parkimist korraldav ASi EMT ja ASi Ühisteenuste konsortsium garanteerib linnale minimaalselt 9 mln eurot parkimistulu. Teenustasudeks soovivad ühispakkujad 25%.

Tallinna Transpordiamet korraldatud rahvusvahelise riigihanke „Tallinna parkimise operaatorteenuse tellimine 2011-2014“ hankedokumendid võtsid Tallinna Transpordiametist välja kokku seitse juriidilist isikut (AS EMT, Citypark Eesti OÜ, Hansab AS, Securitas Eesti AS, Now Innovations OÜ, OÜ Europark ja AS Ühisteenused ).

Taotluste esitamise tähtajaks ei esitatud ühtegi pakkumist. Tallinna Transpordiameti andmeil oli põhjus firmade puudulik pädevus, samuti peeti Harjo sõnul hankedokumentides nõutud parkimistulu garantiid 10 500 000 eurot liiga suureks äririskiks.

Amet kontrolli põhjal oli vajalik pädevus ja finantstagala EMTl, Europark Estonial ja Ühisteenustel, kellele esitati hankedokumendid. Pakkumuse esitas konsortsium AS EMT ja AS Ühisteenused. 

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee