Autor: Jaana Pikalev • 5. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lämmatav konkurents: mootorikütuse hinnad sulavad

Olerex ja Statoil teevad juba kolmandat päeva järjest hinnasula mootorikütustele, kolme päeva jooksul on mootorikütuste hinnad langenud 0,024 eurot (0,37 krooni).

Olerex langetas täna kõigi autokütuste hindu vähemalt 0,4 (0,06 krooni) eurosendi võrra. Erinevates piirkondades on hinnalangus erinev.

 "Langetame hindu kõrgel püsiva maailmaturu taustal, mis peaks ka skeptikuid veenma selles, et Eesti jaeturul valitseb tõepoolest tihe konkurents," selgitas Olerexi turundusjuht Antti Moppel. Ettevõte langetab hinda kolmandat päeva järjest.

Lähtuvalt konkurentsisituatsioonist mootorikütuste jaemüügiturul langetas ka AS Eesti Statoil kolmapäeval 5. jaanuaril kell 15:15 mootoribensiinide ja diislikütuse hindu 0,4 eurosendi võrra liitri kohta.

Toodete maailmaturuhinnad ja seeläbi ostuhinnad ei ole langenud, kuid tugeva hinnasurve tõttu mootorikütuste jaemüügiturul langetab Eesti Statoil mootorikütuste hindu kolmandat päeva järjest.

Peale hinnamuudatust on üldised jaemüügihinnad Statoili teenindusjaamades:

Mootoribensiin 95                      1,192Mootoribensiin 95 Ultima           1,208Mootoribensiin 98 Ultima           1,232Diislikütus Fortis                       1,212

 Statoilile kuuluvates 123 automaatjaamades on mootorikütuste hinnad nagu ikka 0,016 eurot ehk 0,25 krooni soodsamad.

Hinnad 123 automaatjaamades:

Mootoribensiin 95                      1,176Mootoribensiin 98                      1,216Diislikütus                                1,196

Lähtuvalt konkurentsisituatsioonist võib mootorikütuste hind jaamades erineda.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077