Autor: Jaana Pikalev • 3. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uute tarnetingimuste kasutusreeglid ilmusid eesti keeles

1. jaanuarist kehtima hakanud Incoterms 2010 kasutusjuhiseid saab lugeda nüüd ka eesti keeles, sest 27. detsembril tulid Tallinna Raamatutrükikojast eestikeelsed Incoterms 2010 raamatud. 

Eestikeelne Incoterms koosneb kahest osast: esimene osa on kasutajajuhis ja teine osa Rahvusvahelise Kaubanduskoja (ICC) siseriiklike ja rahvusvaheliste kaubandustingimuste kasutusreeglid, rääkis raamatu eesti keelde tõlkija ja kasutusjuhise autor Tiit Tammemägi, kes on ühtlasi ka raamatu kirjastaja ICC kaubandusõiguse ja -praktika komisjoni liige.

Tarnetingimusi tutvustav väljaanne on müügil EMI EWT Ida-Lääne Koolituse ASi kontoris. Incoterms 2010 eestikeelse väljaande saab soetada 36 euro (547,63 EEK) eest, millele lisandub veel 9% käibemaks. EMI EWTst saab vajadusel ka ingliskeelse Incoterms 2010 publikatsiooni, mille hind on 50 eurot (782,33 EEK) pluss 9% käibemaks.

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077