Autor: Jaana Pikalev • 18. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lugejad hindasid enim Eesti Posti logisitkategu

Logistikauudiste korraldatud küsitluse tulemusel soovisid meie lugejad logistikateo eest premeerida Eesti Posti uut veebilahendust, mis eelkõige mõeldud jaeklientidele. Eilsel Logistika Aastakonverentsil antigi postifirmale pidulikult edasi lugejate tunnustus ja aukiri.

Logistikaveebi küsitlus lõppes päev enne auhinna välja kuulutamist ning kokku kogunes lugejate hääli 1140, mis tähendab, et keskmiselt vähemalt iga teine lugeja, kes päevas meie uudiste portaali külastab, andis oma panuse lemmiku väljavalimisele.

Eesti Posti toetas tervelt 37% kõikidest vastanutest, kuid märkimisväärselt tihe konkurent oli neile tänavu moodustatud Logistikaklaster, kes jäi alla kõigest protsendiga, mis tähendab, et 36% lugejatest pooldas klastri tõstmist logistikateo tiitlile.

Logistrikaklastri juht Urmas Kõiv rõõmustas saadud positsiooni üle. “Hea meel oli näha, et vaatamata suhteliselt lühikesele tegutsemisajale on lugejad meid juba märganud ja peavad klastri loomist heaks ideeks. See on tunnustus, mis annab meile põhjuse osaleda kindlasti ka järgmisel aastal,” lausus Kõiv.

Pingereas järgnes eelnimetatutele 14% Itella ja Express Post, 7% DPD Eesti ning 3% Ace Logistics.

Zürii ja avaliku hinnete tulemustega tunnistati aga suure tiitli võitjaks eile logistika aastakonverentsil pidulikult DPD Eesti eraisikutele määratud tähtajaks pakkide kohaletoimetamise teenusega. Kolme finalisti hulka kuulusid veel Eesti Post ja Ace Logistics.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077