• 03.11.10, 08:30
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

TNT Express avab uue õhuvärava Hiinas 

TNT Express alustab esimese kullerfirmana kaubalende Chongqingi ja Euroopa vahel.
Üleilmne kullerteenuste ettevõte TNT alustab oma lennukeskusest Liege’is õhuliiklust Euroopa ja Lääne-Hiina kiiresti areneva kõrgtehnoloogilise tootmiskeskuse Chongqingi vahel. TNT on esimene rahvusvaheline kullerteenuste pakkuja, kes alustab sihtotstarbelisi lende – esialgu kolmel korral nädalas – Chongqingi ja Euroopa vahel, et rahuldada piirkonna kiiresti arenevate kõrgtehnoloogiliste ettevõtete kasvavaid vajadusi.
Tänu Hiina valitsuse Lääne-Hiina arengustrateegiale on majanduse areng Lääne-Hiinas, sealhulgas Chongqingis olnud väga kiire. 2010. aasta esimese kaheksa kuuga kasvas Chongqingi eksport 62,1% ehk 4,2 miljardi USA dollarini. Linna SKP kasvas 2010. aasta esimesel poolaastal ligikaudu 54,51 miljardi dollarini, mis on eelmise aastaga võrreldes 17,6% rohkem. Chongqingi hoogne äritegevus ja areng, mille üheks põhihoovaks on kõrgtehnoloogilised tootmisettevõtted, loob logistikafirmadele tohutu nõudluse ja head turuvõimalused.
„Hiina on TNT jaoks tervikuna strateegiliselt tähtis turg,” ütles TNT Eesti müügi- ja turundusjuht Andrus Liivand „Esimese ettevõttena, kes korraldab sihtotstarbelisi kaubavedusid Chongqingi, on meil hea võimalus kasutada ära ärisuhete arenemist Lääne-Hiina ja Euroopa vahel, pakkudes oma klientidele kõige kiiremat, järjepidevamat ja usaldusväärsemat kullerteenust.”
2010. aasta septembris suurendas TNT oma Hiina ja Euroopa vaheliste sihtotstarbeliste lendude arvu ja kuue korra asemel nädalas toimuvad lennud nüüd iga päev. Peale uue rahvusvahelise kullerteenuse kindlustas TNT Hiinas oma juhtivat rolli maanteevedude teenuse osutamisel, jätkates investeerimist hea kvaliteediga üleriigilisse kindlal päeval toimuvasse autotransporditeenusesse.

Seotud lood

Uudised
  • 03.11.10, 10:02
TNT Eesti pakimahud on kasvanud 57%
TNT Express Eestil on tänavu kolm esimest kvartalit möödunud tugeva kasvuga. TNT Worldwide Express Eesti ASi müügi- ja turundusjuht Andrus Liivand ütles, et põhiteenuste, milleks on kiire rahvusvaheline lennu- ja maanteetransport, mahud on kasvanud 57%.
Uudised
  • 08.09.10, 17:08
TNT investeerib Hiina miljardeid
TNT investeerib mõne aasta jooksul Hiinas 170 mln eurot ehk 2,6 mld krooni kohaliku maanteevedude võrgu arendusse.
Uudised
  • 26.10.10, 17:30
TNT hakkab kaupa vedama Boeing 777-ga
TNT Airways ja Guggenheim Aviation Partners LLC allkirjastasid lepingu kolme uue Boeing 777-200 pikamaa kaubalennuki tarnimiseks ja rentimiseks.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele