15. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas Tulika tänaval liiklus sügiseni suletud

Seoses Tulika tänava, Endla tänava ja Nõmme tee vahelise lõigu rekonstrueerimisega suletakse esmaspäevast esmaspäevast kuni 15 septembrini autoliiklus Tulika tänaval Koskla tänava ja Nõmme tee vahelisel lõigul.

Lõigus Endla tänavast kuni Koskla tänavani jääb liiklusele avatuks mõlemas suunas üks sõidurada. Tulika tänavalt on lubatud parempööre Koskla tänavale, kuid Koskla tänava kaudu Tulika tänavale sõita ei saa, teatas Raepress.

Kogu ehitusperioodi vältel on liikluse sulgemispiirkonnas tagatud läbipääs ühistranspordile ja jalakäijatele.

Kuni selle nädala pühapäeva õhtuni on Tulika tänava, Endla tänava ja Nõmme tee vahelisel lõigul liiklusele avatud mõlemas suunas üks sõidurada.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077