Autor: Siim Sultson • 21. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gazprom jäi pika ninaga

Ukraina tõmbas aprillis alanud Gazpromi ja Naftogazi ühinemisele piduri peale, teatab Kauppalehti.

Kevadelel Moskva-meelsele kursile asunud Ukrainas tehti ettevalmistusi Venemaa ja Ukraina gaasimonopolide ühendamiseks. Nüüd teatas Ukraina peaminister Mikola Azarov, et see idee siiski ei saa tegelikkuseks.

Idee käis aprillis välja Venemaa peaminister Vladimir Putin. Veel juuni hakul teatas Azarov, et ettepaneku üle peetakse läbirääkimisi. Maailma suurim gaasitootja Gazprom omalt poolt teatas veel mõne päeva eest, et peab pankadega nõu kahe monopoli ühendamise asjus.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077