Autor: Siim Sultson • 11. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAS kahaneb edasi

SAS Group müüs oma Suurbritannia maapealse teeninduse maha, teatab Aircargonews.

Ostjaks on ise maapealset teenust lennujaamades osutav BBA Aviation. Müükkäis oksjonikorras. Selle müügi näol on tegemist SAS-i ühe viimase välisharuga. Hädas lennufirma suund on viimastel kuudel olnud keskendumine põhjamaisele koduturule.

Näiteks alles hiljuti müüs SAS oma osaluse Estonian Airis Eesti riigile.

 

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077