Autor: Siim Sultson • 8. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteevedu põrus

Selle aasta I kvartalis, võrreldes eelmise aasta lõpuga, Euroopa maanteevedu kahanes, teatas Logistics Finland.

Vastavalt transpordituru uuringule (Transport Market Monitor by TRANSPOREON and Capgemini Consulting) kahanes Euroopas Maanteevedu selle aasta I kvartalis, võrreldes 2009. aasta IV kvartaliga. Tulemus oli samal tasemel, mis 2009. aasta II kvartalis. Võrreldes 2009. aasta IV kvartaliga, olid võimsuses stabiilsed. Selle aasta II poolest peaksid hinnad kerkima taas.

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077