Autor: Siim Sultson • 26. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair täpseim Brüsselisse lendaja 

Brüsseli lennujaam autasustas Finnairi kõige täpsema lennufirma tiitliga. Lisaks valiti Finnair Skytraxi uuringus reisijate poolt 2010. aasta parimaks lennufirmaks Põhja-Euroopas, teatab lennufirma.

Finnairi Baltimaade müügidirektori Jan Michael Nigmanni sõnul on täpsus igale lennufirmale oluline, kuna see näitab nii kvaliteeti kui ka võimekust, mille põhjal kliendid ettevõtet hindavad. „Brüsseli lennuliin on meile väga tähtis. Tallinnast lendab antud liinil igapäevaselt väga palju püsikliente, kes oma sagedaste tööreiside tõttu ajast ja täpsusest väga lugu peavad,“ sõnas Nigmann

Brüsseli lennujaama lennunduse auhindade konkursil osalevad kõik lennufirmad, kes teostavad oma lende Brüsseli liinil. Igal aastal mõõdab Brüsseli lennujaam kõigi saabuvate ja väljuvate lendude täpsust. Kolmandat aastat välja antud täpseima lennufirma auhinna võitis 2009 aasta eest Finnair, kes edastas mainekaid konkurente nagu SAS, TAP, Aeroflot ja Austrian Airlines. Finnair pakub Tallinnast Brüsselisse ühendusi kuni neljal korral päevas.

Samuti valiti Finnair käesoleva aasta Skytraxi uuringu tulemusena parimaks lennufirmaks Põhja-Euroopas. „Kliendid on meile kõige olulisemad, seega rõõmustab nende positiivne tagasiside meid väga. See on ühtlasi ka kinnitius, et meie pakutavad teenused omavad tänaseks kõrgeimat kvaliteeti. Loomulikult püüame ka edaspidi arendada oma teenuseid ja hoida nende kõrget taset,“ lisas Jan-Michael Nigmann.

Lisaks hindas Skytrax seitsmendat aastat järjest parimaks lennundusalliansiks maailmas Oneworld’i, mille liige on ka Finnair. Uuring kestis 2009. aasta juulist kuni 2010. aasta aprillini, milles osales ligi 18 miljonit reisijat sajast erinevast riigist.

Lennufirmade ja -jaamade teeninduse ja teenuste kvaliteeti hindav Skytrax uuring põhineb erapooletul kliendiküsitlusel. Skytraxi küsitluses saavad kliendid oma hinnangu anda 620. tegutsevale lennufirmale ning 645. lennujaamale üle maailma.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077