Autor: Siim Sultson • 23. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air lendab taas Pärnust ja Kuressaarest Stockholmi

 Estonian Air avab koostöös sanatooriumiga Tervis taas hooajalise lennuliini Pärnu ja Stockholmi vahel.

Lennud toimuvad laupäeviti 24. aprillist 19. juunini ning 7. augustist 2. oktoobrini 2010.

25. aprillist kuni 3.oktoobrini lendab Estonian Air Kuressaare ja Stockholmi vahel. Ajavahemikus 25. aprillist kuni 30. maini toimuvad lennud pühapäeviti, 3. juunist kuni 26. augustini neljapäeviti ja pühapäeviti. Alates 29. augustist kuni 3. oktoobrini jätkuvad lennud kord nädalas pühapäeviti.

Lennuliini teenindavad 33-kohalised Saab 340 lennukid. Kõiki SAAB 340 lende teostab Estonian Airi tütarettevõte Estonian Air Regional.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077