Autor: Siim Sultson • 29. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pihkva oblastis raskeveokeeld leebem

Erinevalt Leningradi oblastist lubatakse Pihkva oblastis aprillis välismaistel raskeveokitel liigelda, ilmneb Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni (ERAA) teatest.

Pihkva oblastis kehtestati kevadise liikluspiirangu ajaks 1. aprill – 30. aprill 2010. Teljekoormuse piirangud on kehtestatud mitmetel kohaliku tähtsusega teedel, kuhu on asetatud ka vastav piirangut tähistav liiklusmärk.

Kevadisest liikluspiirangust on vabastatud rahvusvahelisi vedusid teostavad kauba- ja reisijateveo sõidukid föderaalteedel sõitmisel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077