Autor: Siim Sultson • 2. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post laieneb poodidesse

Homme avab Eesti Post postkontori Tallinnas Ülemiste keskuses, järjekorras on veel teisigi kaubakeskusi, ilmneb postifirma teatest.

Ülemiste postkontoris pakutakse kõiki teenuseid ja kaupu, mis on vajalikud riigisiseste ja rahvusvaheliste saadetiste edastamiseks. Võetakse vastu ja väljastatakse liht-,  täht- ja väärtsaadetisi ning rahakaarte, saab tasuda makseid, saata kullerpakke ja vormistada perioodikatellimusi. Samuti on postkontoris võimalik teha Western Unioni kaudu kiirrahaülekandeid enam kui 200 riiki ning müüakse postmarke, filateeliatooteid, postkaarte, ümbrikke, pakkematerjale ning palju muud vajalikku.

Eesti Post liigub oma teenustega paikadesse, mis on hea ligipääsuga ning käidavates kohtades. Lähiajal avatakse uued postkontorid ka Tondi, Järve ja Keila Selveris.

 Eesti Postil on 389 postiasutust üle Eesti.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077