Autor: Siim Sultson • 21. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suvel lennuliin Tallinn-Varssavi ja see pole veel kõik...

Uusi korralisi lende korraldab LOT Polish Airlines ja lennata saab alates maist, teatab Tallinna Lennujaam. Lisa tuleb veel...

Poola lennukompanii LOT Polish Airlines avab suvisel hooajal regulaarlennud Tallinn- Varssavi liinil. Lennud hakkavad toimuma igapäevaselt alates 10.maist 2010. 

„Tallinn - Varssavi lennuliini avamine on meie reisijate jaoks kahtlemata suurepärane uudis ning olen veendunud, et Varssavist saab nii oluline äri- ja turismisihtpunkt kui ka tähtis ümberistumisjaam jätkulendudeks Euroopasse, Lähis-Itta ja Põhja-Ameerikasse,“ märkis AS-i Tallinna Lennujaam juhatuse esimees Rein Loik.

Täiendava lennufirma tulek Eesti lennundusturule on Tallinna lennujaama jaoks äärmiselt positiivne ning annab tunnistust nii lennujaama kui ka sihtkoha jätkuvast atraktiivsusest ja konkurentsivõimest.

Tallinna lennujaama jaoks on Varssavi lendude taasavamine ühtlasi ka märgilise tähendusega, kuna LOT alustas esmakordselt Tallinna lende 1932. aastal, see on ajajärgul, mil väljaande Postimees teatel peeti toona Tallinna eralennuvälja Ülemiste järve kaldal Euroopa üheks suuremaks lennujaamaks.

Märtsikuus alustab lende Lufthansa opereeritav uus lennuliin Tallinn – München.

"13. jaanuaril teatasime sellest, et Lufthansa avab märtsis uue liini Münchenisse. Nüüd on rõõm teatada, et LOT avab maikuus liini Varssavisse. Lennujaamal on ülihea meel. Loodan et reisijatel ka. Luban, et häid uudiseid tuleb varsti veel. Nii München kui Varssavi avardavad Eesti inimeste reisimisvõimalusi meeletult," lisas omalt poolt pressiteatele Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077