Autor: Rivo Sarapik • 29. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raudtee-ekspert sai teenete eest Eestilt kodakondsuse

Valitsus otsustas täna eriteenete eest anda kodakondsuse kolmele inimesele. Teiste seas ka Maia Tislerile, kes on 1520 mm rööpalaiusega raudteede territooriumi (eelkõige endise idabloki) ekspert.

Valituse teatel on ta aidanud kaasa Eesti raudtee AS ja Eesti riigi huvide seismise eest rahvusvahelisel tasandil, samuti osalenud paljudes rahvusvahelistes töögruppides ja komisjonides. Eesti riigi taasiseseisvumisel seisis Tisler selle eest, et Eestile kuuluvasse vaguniparki jäi laguneva Nõukogude Liidu raudtee varudest piisavalt kauba- ja reisivaguneid, et tagada kaupade ja reisijate vedu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077