Autor: Siim Sultson • 15. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaanus Truu astus logistikast veidi kõrvale

Seni logistikavaldkonnas aktiivselt tegutsenud Jaanus Truu siirdub GPS- ja telemaatikateenuseid pakkuva Oskando ette otsa, ilmneb Oskando pressiteatest.

"inimesed tahavad muid väljakutseid," kostis Jaanus Truu esimes hooga küsimusele nö rajavahetuse teemal. Enda seletusel otustas ta lihtsalt minna teisele alale. Teisalt aga ei ole ju uus töökoht logistikast väljas, vaid on sellega üsnagi seotud.

"Ma ei oska öelda, kas logistikaala on ammendunud...," jäi Truu mõttesse muudegi põhjuste üle. "Aus vastus on: iseenda silmaringi ja arendamise aspektist tasub teha ka muid asju," lisas ta viivu aja pärast. " ... ja logistikas ei ole praegu ka kõige paremad ajad - see on kindlasti üheks põhjuseks," võttis Truu ametikoha vahetuse põhjenduse kokku.

Oskando senine tegevjuht Kristi Hakkaja jätkab firma juhatuse liikmena ning keskendub ettevõtte müügi- ja eksporditegevuste juhtimisele.

„Oskandosse tulek on minu jaoks kindlasti üks elu suurimaid väljakutseid ja seda nii ärilises kui tehnoloogilises mõttes" sõnas Truu Oskando pressiteates.,

„Ma näen Oskandos suurt kasvupotentsiaali nii Eestis kui ka välisturgudel ning mul on siiras heameel töötada koos väga võimeka meeskonnaga nende eesmärkide saavutamisel," lisas ta sealsamas.

Jaanus Truu töötas aastatel 2002-2009 Ewals Cargo Care BV ning Frans Maas Grupi Balti regiooni juhina, aastatel 1993-2002 juhtis eesti logistikaettevõtet EE Trans.

1995. aastal arendusettevõttena alustanud Oskando OÜ tegeleb GSM- ja GPS-põhiste seadmete valmistamise ja telemaatikateenuste pakkumisega. Oskando arendab riist- ja tarkvara, müüb ja osutab teenust sõidukite ja seadmete jälgimise ja kaugjuhtimise valdkonnas. Oskando tooteid müüakse Eestis, Lätis, Soomes, Rootsis ja Bulgaarias. Kolme viimase aasta jooksul on Oskando arenenud riistvara tootjast ka teenuse pakkujaks.

Oskando suuromanik on Skype'i müügist saadud rahast loodud tehnoloogiainvesteeringuid tegev Ambient Sound Investments OÜ, mis kuulub Toivo Annusele, Ahti Heinlale, Priit Kasesalule ja Jaan Tallinnale.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077