• 10.11.09, 10:17
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kaljurand: veaksime, kui oleks mida vedada

"Oleme valmis vastu võtma 100 000 tonniseid söelaevu, seda ei suuda teha ükski Läänemere Vene, Läti ega Leedu sadam," teatas valmisolekust kasvavale Hiina söenõudlusele õlg alla panna Tallinna Sadama juhatuse esimees Ain Kaljurand.
"Meie eelis ongi looduslikult sügav Muuga Sadam," lisas ta. Seega võib üsna kindel olla, et lõunanaabrid ega venelased ei suuda küll eestlasile konkurentsi pakkuda.
Samas tunnistas Kaljurand, et hoolimata kasvavast kivisöe nõudlusest, ei julge midagi loota. "Kivisöe hind on veel sedavõrd madal, et veel ei julge ma küll veomahu kasvu loota."
Pigem lootis ta midagi kohtumisest Hiinas detsembri esimesel poolel, kus jutuks tuleb konkreetselt konteinervedu.

Seotud lood

Uudised
  • 10.11.09, 13:33
Siff: Transiidi väärtus madal ja Kaljurand räägib, mida peab
"Ain Kaljurand ei tohigi muud rääkida ja peab õigustama enda eksistentsi," pidas transiidiärimees Endel Siff Tallinna Sadama juhatuse esimehe Hiina transiidi juttu sisutühjaks.
Uudised
  • 25.06.10, 14:10
Kaljurand: sadam ja raudtee loovad tõhusa transiidi
Majanduskonverentsil „Tallinna roll Eesti-Vene majanduse ja transpordi suhetes“ rõhutas AS Tallinna Sadam juhatuse esimees Ain Kaljurand, et Eesti transiit saab tõhusaks sadama ja raudtee koostöös, ilmneb linnavalitsuse teatest.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele