Autor: Siim Sultson • 8. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MAN sai Hiinas jala ukse vahele

Müncheni tarbeautodetootja MAN ja Hiina veokite tootja Sinotruk kirjutasid eile alla koostööleppele, edastab dvz.de.

"Hiina võimud on ettevõtmise heakskiitnud ja nii on tee strateegilisele partnerlussuhtele vaba," märkis MANide tootja Münchenist eile. Veokitootmisega tegelev kontsern omandas, nagu eelnevalt kokkulepitud 25% ja ühe aktsia lisaks 560 mln euro eest hiinlaste ettevõttest Honkongis. Uued ühistööna valmivad autod hakkavad valmima Sinotruki tehases. 

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077