Autor: Siim Sultson • 7. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Austerlased sõidavad aina vähem

Eelmisel  aastal on austerlased sõitnud oma autodega 1,6 % vähem kui 2006. aastal, teatas Austria Liiklusklubi (VCÖ) transportweekly. com vahendusel.

See tähendab, et möödunud aastal mõõdeti oma neljajagsete sõpradega teid 0,8 miljardit kilomeetrit vähem kui kahe aasta eest. Siis, aastal 2006 sõideti 50,2 miljardit kilomeetrit, eelmisel aastal aga 49,4 miljardit kilomeetrit.

Eelmisel aastal sõitis keskmine juht Austrias 13 497 kilomeetrit. See on 243 kilomeetrit aasta koht vähem kui aastal 2006. 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077