Autor: Siim Sultson • 5. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Transi pankrotiteemaline kohtuistung lükkus edasi

Täna kell 11 Rapla kohtumajas toimuma pidanud kohtuistung, kus pidi arutatama Arco Transpordi poolt Arco Transi vastu esitatud pankrotiavaldust, lükkus edasi.

Kohtunik Indrek Saare sekretäri sõnul polevat võlgnikust Arco Trans saanud kätte võlausaldaja (Arco Transport) esitatud pankrotiavaldust ega kohtukutset. Kohale tuli võlausaldaja, võlgnik ja ilmumata.

Uueks istungiajaks määrati reede, 16. oktoober kell 10.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077