• 07.08.09, 13:02
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Venemaa pigistab Leedu vedajaid

Leedu veofirmad on hädas Venemaa karmistunud tollinõuetega.
Paistab see välja pikkades järjekordades Leedu-Vene piiril, mis ulatuvad enam kui poole päevani. Tunnis võetakse vastu viis-kuus veokit. Vene pool on venimist põhjustanud salakauba tõttu karmistatud tollinõuetega.
Kaalul on seetõttu kohaliku transpordisektori, mis annab Leedu SKPst kümnendiku, saatus, kommenteeris Leedu majandusleht Verslo Žinios. Leevenduseks pole ka piiriületus kas Valgevenes või Eestis.
Ajalehe andmeil on erinevatest versioonidest hoolimata selle piiramise tagamaad poliitilised. Kohalikud ärimehed on seetõttu Leedu poliitikuil puhkuse soovitanud pooleli jätta, et probleem kiiresti lahendatud saaks.

Seotud lood

Uudised
  • 12.08.09, 13:29
Leedu vedajate probleemid annavad ka eestlastele tööd?
Kuna Venemaa tõhustas piiril Leedu vedajate suhtes kontrolli, on piiriületus pikenenud päevadeni. See tähendab, et Leedu vedajad peavad välisriikide kolleegidelt abi otsima kauba kohaletoimetamisel. 
Uudised
  • 11.08.09, 13:07
Leedu otsib piiriprobleemile lahendust ÜROst
Kuna Venemaa diskrimineerib Leedu hinnangul Leedu autovedajaid, võib riik pöörduda mitte ainult Euroopa Liidu, vaid ka ÜRO vastavate struktuuride poole, ütles Leedu asevälisminister Evaldas Ignatavicius.
Uudised
  • 14.08.09, 15:01
Venemaa tegi Leedu vedajaist musta nimekirja
Leedu veofirmade ühenduse Linava andmeil on Venemaa koostanud Leedu suurematest veofirmadest nn musta nimekirja, keda riiki lubada ei taheta.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele