• 16.06.09, 14:35
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Järjekord idapiiril hakkas taas kasvama

Kui eilseks oli nädalavahetusel 190 veokini kerkinud järjekord Narva piiripunktis veidi tagasi tõmmanud, siis täna hommikul ootas piiril taas pea 180 veokit.
Piiriületus idapiiri piiripunktides seetõttu vähemalt pool päeva, pikemad ooteajad ulatuvad kolme ööpäevani.
Narva piiripunktis on kella 9 seisuga ootel 177 veokit, mis teeb eeldatavaks ooteajaks seal 62 tundi. Viimase ööpäeva jooksul ületas seal piiri 65 veokit.
Koidula piiripunktis on järjekord eilsega võrreldes 10 veoki võrra lühem, ootamas on 60 veokit, mis teeb ooteajaks ca 50 tundi. Ööpäeva jooksul ületas seal piiri 25 veokit.
Kolme veoki võrra on pikenenud ka Luhamaa piiripunkti järjekord, ulatudes täna 25 veokini, ooteaeg seal 12 tundi. Ööpäevaga ületas piiri 49 veokit.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele