Autor: Mariliis Pinn • 5. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Stockholmi-Arlanda lennujaamas avati uus terminal

Eelmise nädala lõpus avati Stockholmi-Arlanda lennujaama 5 terminal.

Lisaks reisijate mugavamale teenindusele on uues terminalis kohvik, restoran ja kauplused, teatas lennujaam. Muuhulgas valiti terminalis olev duty- and tax-free kauplus maailma parimaks hiljuti avatud lennujaama poeks.

„Uue terminali turvakontrollipunktid on ruumikad. Suudame teenindada 2500 reisijat tunnis. Ka on uues terminalis selgem orienteeruda,“ selgitas Stockholm-Arlanda terminalide juht Peter Bohman.

Lennujaam loodab uue terminali avamisega oma renditulusid kasvatada, millega loodetakse säilitada madalaid maandumistasusid. Seetõttu tiheneb ka lennuliiklus ja rohkem inimesi külastab Rootsit. 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077